Menu

De leukste camping in de Achterhoek

De Achterhoek. Een prachtig gebied in Gelderland dat zich kenmerkt door afwisselende natuur en veel landhuizen en kastelen. En dat zorgt er voor dat de Achterhoek ideaal is als vakantiebestemming. Met allerlei leuke dorpjes, steden en attracties kunt u hier gemakkelijk een zomervakantie verblijven zonder u te vervelen. Een goede reden om een plekje te boeken op onze camping in de Achterhoek.

 

 

Leuke steden in de Achterhoek

We noemden het zojuist al, maar de Achterhoek is thuis voor een aantal hele mooie en gezellige steden. Neem bijvoorbeeld Zutphen. Deze oude Hanzestad is een grote verzameling van cultuur, terrasjes en gezelligheid. De stad is gesticht rond het jaar 300, en is dus al meer dan 1700 jaar oud. En dat is te zien aan de binnenstad. Vele oude gebouwen sieren de stad en maken het een hele ervaring om de stad te bezoeken.

De eeuwenoude stadsmuur van Zutphen

Ga ook eens naar Groenlo

Nog een stad met een rijke geschiedenis: Groenlo. Deze vestingstad is ontstaan in de zevende eeuw en is in de 80 jarige oorlog een belangrijke verdediging geweest voor Nederland. En natuurlijk is Groenlo bekend als beginstad van het biermerk Grolsch. U kunt in de stad nog allerlei belangrijke plekken terugvinden van het biermerk, zoals de kelder waar het eerste bier gebrouwen is. 

Genieten vanaf de camping in de Achterhoek

Deze steden zijn absoluut een bezoek waard. En wat is er nou lekkerder dan tijdens uw vakantie een leuke stad te bezoeken. Daarom kunt u vanaf Recreatiecentrum Het Eibernest gemakkelijk een stedentrip langs de Achterhoekse steden plannen. Op de camping kunt u kiezen of u een kampeerplaats of een huuraccommodatie huurt. De kampeerplaatsen zijn allemaal ruim aangelegd en beschikken over elektriciteit en water toe- en afvoer.  

Genieten in een bungalow

Geniet u liever wat meer luxe? Dan zijn de bungalows op onze camping in de Achterhoek misschien meer iets voor u. U kunt kiezen uit Bungalow type A en Bungalow type B. Bungalow type A is geschikt voor 6 personen en is volledig ingericht. Zo hoeft u nooit bang te zijn dat er iets ontbreekt in uw bungalow. Bungalow type B is ook geschikt voor 6 personen maar heeft 1 slaapkamer minder. Daarnaast beschikt hij over dezelfde luxe als type A.

Reserveer uw plek op Het Eibernest