Menu

Camping bij de Duitse grens

Zit u te twijfelen tussen een vakantie in Nederland of Duitsland? Kies dan voor een camping aan Duitse grens! Zo geniet u van zowel de Nederlands als Duitse cultuur en natuur.

Vakantie in Eibergen

Capfun het Eibernest is gelegen in Eibergen. Hier kunt u heerlijk vakantie vieren bij de Duitse grens. Ontdek de mooie wandelroutes en fietstochten in zowel de Gelderse Achterhoek als Duitsland. Met enkele minuten bent u in het prachtige en veelzijdige Duitsland.

Activiteiten in Duitsland

Net over de grens kunt u vele activiteiten beleven en bezienswaardigheden ontdekken. Ga bijvoorbeeld een dagje naar Tierpark Nordhorn met 2000 dieren in 100 verschillende soorten. Daarnaast is Kasteel Bentheim zeker een bezoekje waard. Of ga met de kinderen naar Wunderland Kalkar en Moviepak Oberhausen. Meer over de activiteiten in Duitsland.

Vakantie in de Achterhoek

Niet alleen in Duitsland is ontzettend veel te doen, maar ook in de Achterhoek. Er zijn diverse musea en andere cultuuruitjes als de Klompenfabriek, erfgoed De Leggenbrugge, het Brandweermuseum of het Kristalmuseum. Daarnaast kunt u in de omgeving ook goed vissen, wandelen en fietsen.

Met kinderen kunt u ook een dagje uit naar de kartbaan, Het Land van Jan Klaasen, het Doolhof of bijvoorbeeld Familiepretpark de Waarbeek. Er is nog veel meer te beleven in de omgeving van Capfun het Eibernest, zoals verschillende steden en dorpen. Ontdek bijvoorbeeld ook Winterswijk.

Camping bij de Duitse grens

Voor kinderen is er in de omgeving genoeg te beleven, maar ook op Capfun het Eibernest is er veel vermaak. Tijdens de schoolvakanties is er animatie voor de kinderen. Daarnaast zijn er op ons vakantiepark met zwembad twee verwarmde buitenzwembaden waar kinderen heerlijk kunnen spelen en zwemmen.

Op onze camping zijn ook speeltoestellen en springkussens waar kinderen zich sowieso vermaken. Ook kunnen jullie een potje midgetgolfen op onze camping, volleyballen, tafeltennissen, poolen, darten, tafelvoetballen en sporten op het sportveld!

Camping Duitse grens

Vakantie boeken bij Capfun het Eibernest

Wanneer u op zoek bent naar een camping bij de Duitse grens is Capfun het Eibernest de ideale vakantiebestemming. Hier geniet u van de prachtige natuur van de Achterhoek en kunt u binnen enkele minuten in Duitsland zijn. Op onze camping kunt u kamperen op onze ruime kampeerplaatsen. Daarnaast bent u van harte welkom met uw camper op de camperplaatsen of kunt u terecht in een bungalow. Bekijk alle accommodaties!

Boek direct!