Menu

Camping Eibergen

Vakantie vieren in Eibergen? Kom naar Capfun het Eibernest! Een gezellig vakantiepark voor jong en oud. 

Camping in Eibergen

Op onze camping in Eibergen vindt u ruime kampeerplaatsen voor een comfortabele kampeervakantie. De kampeerplaatsen hebben een oppervlakte van 100m² en zijn verdeeld over verschillende velden. Alle plaatsen hebben een stroomaansluiting van 10 ampere, watertappunt en waterafvoer. Kom met eigen tent, caravan of camper genieten van een heerlijke kampeervakantie op onze camping in Eibergen!

Boek een kampeerplaats

Camping Eibergen

Leuk voor de kinderen

Ook voor de kinderen is er genoeg te doen op onze camping. Zo zijn er op verschillende kampeervelden zandbakken en speeltoestellen en is er een verwarmd zwembad voor veel waterpret. Tijdens de schoolvakanties is er een enthousiast animatieteam en op het park zijn er allerlei activiteiten te doen zoals midgetgolfen en volleyballen.

Alle faciliteiten

Bungalow huren 

Wanneer u niet wilt kamperen kunt u ook op onze camping in Eibergen terecht. Wij hebben namelijk 33 ruime bungalows in het bosrijke gedeelte van het park. Zo kunt u samen met familie of vrienden genieten van een ontspannende vakantie in de Achterhoek!

Boek nu

Dagje samen uit

Kom helemaal tot rust tijdens uw vakantie in de Achterhoek. Rondom Eibergen is er genoeg te doen. U kunt een heerlijke wandeling maken en de Achterhoek ontdekken of diverse musea in de buurt bezoeken. Met de kinderen op vakantie? Bezoek dan een leuk attractiepark in de buurt of ga een dagje naar Duitsland vanaf onze camping Duitse grens.

Ontdek de omgeving