Menu

Gezellige camping in Gelderland

Capfun het Eibernest is een gezellige familiecamping in Gelderland waar u ieder seizoen kunt genieten van een heerlijke vakantie met het hele gezin!

Kamperen of huren in Gelderland?

Zoekt u een leuke camping om te kamperen met het hele gezin in Gelderland? Op Capfun het Eibernest in Eibergen hebben we ruime kampeerplaatsen waar u met eigen tent of caravan kunt genieten van een kampeervakantie. Gaat u met eigen camper op vakantie? Alle ruime kampeerplaatsen zijn voorzien van elektra, water en afvalwateraansluiting. 

Liever een accommodatie huren op onze camping in Gelderland? Ook dat is mogelijk. Op Capfun het Eibernest zijn 2 type bungalows waar u met maximaal 6 personen kunt genieten van een fijne vakantie in een mooie omgeving. 

Accommodaties

 

Ga erop uit!

Gelderland is een prachtige provincie en heeft veel te bieden voor jong en oud. Bezoek leuke musea of ga naar een attractiepark met het hele gezin. Er zijn verschillende uitjes in de buurt van onze camping nabij Groenlo. Ga er dus lekker op uit met de familie, er is namelijk genoeg te doen! 

Ontdek de omgeving

Camping Gelderland

Faciliteiten op onze camping in Gelderland

Op onze camping in Gelderland zijn verschillende faciliteiten voor jong en oud die een vakantie echt compleet maken. Zo hebben we verwarmde zwembaden voor veel waterpret, enthousiaste animatie tijdens de schoolvakanties en een restaurant en snackbar voor een hapje en drankje.

Ook is er genoeg te spelen en te sporten op de camping. Kom klimmen en klauteren in de speeltuin, of daag het hele gezin uit op de midgetgolfbaan of het volleybalveld. Kortom, voor jong en oud is het genieten op onze camping in Gelderland!

Faciliteiten

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op! Wij verstrekken graag alle nodige informatie over onze camping, de omgeving, of wellicht uw boeking. Wij geven ook graag advies over de mogelijkheden voor een verblijf op Het Eibernest. Stuur een email naar eibernest@capfun.com of neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)545 471268, of vul ons contactformulier in. Wij zullen u zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Contact opnemen