Menu

Camping nabij Groenlo

Zoekt u een camping in de Achterhoek voor een kampeervakantie? Of wilt u graag een vakantiehuisje huren in de buurt van Groenlo? Kom dan naar Capfun het Eibernest!

Camping Capfun het Eibernest

Op onze camping in de Gelderse Achterhoek kunt u genieten van een heerlijke kampeervakantie. De kampeerplaatsen hebben een oppervlakte van 100m² en zijn verdeeld over verschillende velden. Alle plaatsen hebben een stroomaansluiting van 10 ampère, watertappunt en waterafvoer. Door de verschillende faciliteiten is onze camping een leuke vakantieplek voor jong en oud!

Boek een kampeerplaats

Camping Groenlo

Vakantiehuisje huren

Op onze camping kunt u ook een vakantiehuisje huren. Er staan namelijk 33 ruime bungalows ingericht voor 6 personen. Heeft u geen eigen kampeermiddelen en wilt u toch uw vakantie vieren op onze camping? Dan zijn onze bungalows misschien iets voor u!

Bekijk de bungalows

De omgeving ontdekken

Op onze camping zijn er genoeg leuke faciliteiten zodat niemand zich hoeft te vervelen. Maar wanneer u toch een dagje weg wilt, is er in de omgeving genoeg te doen. Bezoek bijvoorbeeld een museum of leer meer over de cultuur door een bezoek te brengen aan een kasteel of de klompenfabriek. 

Ook voor de kinderen is er genoeg te doen! Kom klimmen en klauteren in het Hof van Eckberge of ontdek de binnen- en buitenspeeltuin van Mega Pret!

Al onze tips voor een leuk dagje uit