Menu

Camping met zwembad in Overijssel

Als u op zoek bent naar een camping met zwembad dan zit u bij Capfun Het Eibernest aan het juiste adres. Onze camping beschikt namelijk over niet één maar over twee zwembaden. En deze zijn verwarmd, dus u kunt al vroeg in het seizoen lekker zwemmen op onze camping.

 

Camping met zwembad in Overijssel

Onze camping met zwembad in Overijssel is ideaal voor vakantiegangers die er van houden lekker te kunnen zwemmen op vakantie. De camping beschikt over twee zwembaden om iedereen de mogelijkheid te geven lekker te kunnen zwemmen. Er is een diep bad, waar u als volwassene goed baantjes kunt trekken. daarnaast is er nog een pierenbadje, waarin de kleintjes lekker met water kunnen spelen. Zo kunt u met het hele gezin  zwemmen op onze camping.

Camping met zwembad in Overijssel

Relaxen naast het zwembad

Ook als u niet zo van zwemmen houdt, maar bijvoorbeeld een oogje in het zeil wilt houden als uw kinderen aan het zwemmen zijn  zit u ook goed bij ons zwembad. Er staan namelijk mooie zonnebedden waarop u heerlijk kunt relaxen. Zo kunt u een oogje in het zeil houden, maar ook genieten van uw vakantie.

Nog veel meer faciliteiten

Wij zijn niet alleen een camping met zwembad in Overijssel. U kunt bij ons nog veel meer faciliteiten gebruiken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een superleuk animatieprogramma voor de kinderen? Tijdens het animatieprogramma worden de leukste activiteiten gedaan. Zo gaan de kinderen lekker knutselen, sporten en spelen. Het animatieprogramma wordt tijdens de schoolvakanties aangeboden, dus de kinderen hebben altijd iets leuks te doen op vakantie.

Lekker sporten en spelen

Naast een animatieprogramma kunnen jong en oud ook gebruik maken van de sport en spelfaciliteiten op onze camping met zwembad. Op sportgebied zijn er bijvoorbeeld wel 9 verschillende mogelijkheden. U kunt lekker een potje voetballen op het sportveld, of een potje tafeltennisen op een van de daarvoor bestemde tafels. Ook kunt u biljarten en poolen en zelfs volleybal spelen. Ook zijn er verschillende speelmogelijkheden. Een speeltuin, midgetgolfbaan en een springkunnen maken een vakantie op onze camping onvergetelijk.

Boek nu uw vakantie

Bent u ook zo einthousiast geworden over onze camping met zwembad in Overijssel? Dat komt goed uit! Want u kunt nu een mooie kampeerplaats of huuraccommodatie reserveren. Bekijk snel ons volledige aanbod en kies uw ideale plekje uit.

Reserveer hier uw plek