Menu

Camping nabij Overijssel

Op zoek naar een camping in Overijssel voor een heerlijke kampeervakantie? Capfun het Eibernest is een gezellige camping aan de rand van Overijssel waar u kunt kamperen of een accommodatie kunt huren. Zien we u snel?

Het echte kampeergevoel in Overijssel

Kamperen is voor veel mensen de ideale manier om echt tot rust te komen tijdens een vakantie. Lekker weg met eigen tent, caravan of camper en genieten van de prachtige natuur en leuke activiteiten in de omgeving.

Onze camping in Overijssel heeft genoeg te bieden voor een ontspannen en gezellige kampeervakantie. Kom kamperen op een kampeerplaats of een camperplaats en geniet van een vakantie op de ruime plaatsen.

Boek nu

Bungalows op onze camping in Overijssel

In het bosrijke gedeelte van de camping staan 33 bungalows. Alle bungalows zijn volledig ingericht en zijn geschikt voor maximaal zes personen. Zowel bungalow type A als bungalow type B zijn eenvoudig ingerichte bungalows geschikt voor 6 personen.

Kom vakantie vieren op Capfun het Eibernest in een comfortabele bungalow. We verwelkomen u graag! 

Bekijk de bungalows

Camping Overijssel

Ontdek Overijssel

Vanaf onze camping in Eibergen bent u snel in verschillende dorpen en steden in Overijssel. Er is genoeg te doen in de omgeving voor jong en oud! Zo zijn er verschillende musea te bezoeken en kunt u met het hele gezin een dagje doorbrengen in een leuk attractiepark.

Wist u dat u vanaf onze camping met enkele minuten in Duitsland bent? Wij hebben aan aantal leuke uitjes in de omgeving voor u op een rijtje gezet.

Bekijk deze hier

Vragen of hulp nodig met boeken?

Heeft u nog vragen over onze camping of het boeken van een vakantie? Neem dan contact met ons op.

Contact