Menu

Camping Winterswijk

Vakantie vieren op een camping nabij Winterswijk? Kom genieten in de Gelderse Achterhoek op Camping Het Eibernest!

Camping Winterswijk

De Gelderse Achterhoek leent zich geweldig voor een vakantie vol leuke activiteiten en mooie natuur. Wanneer u op zoek bent naar een camping bij Winterswijk is Het Eibernest in Eibergen een goede keuze. Kom kamperen op de ruime kampeervelden of huur een accommodatie in de prachtige natuur. Wist u dat Het Eibernest vlakbij Duitsland ligt? U kunt dus ook een dagje uit in Duitsland!

Boek nu

Camping Winterswijk

Kamperen nabij Winterswijk

Wanneer u echt wilt genieten van de omgeving en een heerlijke vakantie is kamperen echt aan te raden. Kom met eigen tent naar onze camping en boek één van de ruime kampeerplaatsen op de gezellige kampeervelden.

Heeft u een eigen camper? Dan hebben wij op de camping speciale camperplaatsen zodat u ook met eigen camper kunt genieten op onze camping nabij Winterswijk

Boek een kampeerplaats

Dagje uit Winterswijk

Wanneer u bij ons op de camping bent is er genoeg te doen. Zo kunnen u en de kinderen zwemmen in het zwembad, een hapje eten in het restaurant of midgetgolfen op de midgetgolfbaan.

Wilt u een dagje uit tijdens uw vakantie op onze camping? Er is genoeg te doen! Ontdek de verschillende musea in de buurt, proef lokale producten zoals Achterhoekse wijn en kaas of ga met de kinderen naar de kinderboerderij. Benieuwd welke tips wij voor u hebben? Bekijk dan ons totaaloverzicht van leuke uitjes in de omgeving.

Uitjes in de omgeving

  • Te koop
  • Ruime stacaravans met jaarplaats!