Menu

Camping bij Winterswijk

Vakantie vieren op een camping nabij Winterswijk? Kom genieten in de Gelderse Achterhoek op Capfun het Eibernest!

Camping bij Winterswijk

De Gelderse Achterhoek leent zich geweldig voor een vakantie vol leuke activiteiten en mooie natuur. Wanneer u op zoek bent naar een camping bij Winterswijk is Capfun het Eibernest in Eibergen een goede keuze. Kom kamperen op de ruime kampeervelden of huur een accommodatie in de prachtige natuur. Wist u dat Capfun het Eibernest vlakbij Duitsland ligt? U kunt dus ook een dagje uit in Duitsland!

Boek nu

Camping Winterswijk

Komt u kamperen?

Wanneer u echt wilt genieten van de omgeving en een heerlijke vakantie is kamperen echt aan te raden. Kom met eigen tent naar onze camping en boek één van de ruime kampeerplaatsen op de gezellige kampeervelden.

Heeft u een eigen camper? Dan hebben wij op de camping speciale camperplaatsen zodat u ook met eigen camper kunt genieten op onze camping nabij Winterswijk

Boek een kampeerplaats

Dagje uit in Winterswijk

Wanneer u bij ons op ons vakantiepark dichtbij Winterswijk bent, is er genoeg te doen. Zo kunnen u en de kinderen zwemmen in het zwembad, kunt u een hapje eten in het restaurant of midgetgolfen op de midgetgolfbaan.

Wilt u een dagje uit tijdens uw vakantie op onze camping? Er is genoeg te doen! Ontdek de verschillende musea in de buurt, proef lokale producten zoals Achterhoekse wijn en kaas of ga met de kinderen naar de kinderboerderij. Benieuwd welke tips wij voor u hebben? Bekijk dan ons totaaloverzicht van leuke uitjes in de omgeving.

De natuur rondom Winterswijk

Vanaf onze camping in Winterswijk kunt u ook gemakkelijk de natuur in. En om dit op een unieke manier te doen kunt u bijvoorbeeld op bezoek gaan bij de Voorbeeldtuinen van Rosenhaege. De tuinarchitecten van Rosenhaegen hebben meerdere voorbeeldtuinen in diverse stijlen aangelegd. U kunt hier heerlijk rondlopen en bijvoorbeeld inspiratie opdoen voor uw nieuwe tuin.

Een ander mooi stukje natuur rondom Winterswijk is het Vragenderveen. Dit beschermde natuurgebied bij Vragender is dé plek voor een heerlijke wandeling vanaf onze camping in Winterswijk. U kunt hier uren "verdwalen" en genieten van de natuur. Zo komt u helemaal tot rust tijdens uw vakantie.

Natuurpark De Leemputten

Houdt u van natuur, maar ook van plezier? Kom dan naar Natuurpark De Leemputten. Dit natuurgebied is dé plek in de regio om lekker een stuk te waterfietsen. Huur een waterfiets, en kom genieten. U kunt hier ook lekker wandelen en fietsen. Tevens is er een koeientuin waar u de leukste dag kunt beleven tussen de koeien.

Uitjes in de omgeving