Menu

Camping bij Winterswijk

Vakantie vieren op een camping nabij Winterswijk? Kom genieten in de Gelderse Achterhoek op Capfun het Eibernest!

Kamperen nabij Winterswijk?

De Gelderse Achterhoek leent zich geweldig voor een vakantie vol leuke activiteiten en mooie natuur. Wanneer u op zoek bent naar een camping bij Winterswijk is Capfun het Eibernest in Eibergen een goede keuze. Kom kamperen op de ruime kampeervelden of huur een accommodatie in de prachtige natuur. Wist u dat Capfun het Eibernest vlakbij Duitsland ligt? U kunt dus ook een dagje uit in Duitsland!

Boek nu

Camping Winterswijk

Camping bij Winterswijk

Wanneer u echt wilt genieten van de omgeving en een heerlijke vakantie is kamperen echt aan te raden. Kom met eigen tent naar onze camping en boek één van de ruime kampeerplaatsen op de gezellige kampeervelden.

Heeft u een eigen camper? Dan hebben wij op de camping speciale camperplaatsen zodat u ook met eigen camper kunt genieten op onze camping nabij Winterswijk

Boek een kampeerplaats

Dagje uit in Winterswijk

Wanneer u bij ons op ons vakantiepark dichtbij Winterswijk bent, is er genoeg te doen. Zo kunnen u en de kinderen zwemmen in het zwembad, kunt u een hapje eten in het restaurant of midgetgolfen op de midgetgolfbaan.

Wilt u een dagje uit tijdens uw vakantie op onze camping? Er is genoeg te doen! Ontdek de verschillende musea in de buurt, proef lokale producten zoals Achterhoekse wijn en kaas of ga met de kinderen naar de kinderboerderij. Benieuwd welke tips wij voor u hebben? Bekijk dan ons totaaloverzicht van leuke uitjes in de omgeving.

Uitjes in de omgeving

  • Te koop
  • Ruime stacaravans met jaarplaats!