Informatie en voorwaarden

De auto kunt u naast de bungalow parkeren. Het gebruik van lakens en linnengoed is verplicht (Dit dient u zelf mee te nemen). Een combinatie van 2 of meerdere gezinnen in de bungalows is toegestaan. De bungalows zijn allen vrijstaand in of tegen het bos. Er staan 33 bungalows op het terrein. 

Wisseldagen bungalows

Week   vrijdag 15.00 uur
                   tot   vrijdag 10.00 uur
Week   maandag 15.00 uur
                   tot   maandag 10.00 uur
Weekend   vrijdag 15.00 uur
                   tot   maandag 10.00 uur
Midweek   maandag 15.00 uur
                   tot   vrijdag 10.00 uur

Wisseldagen kampeerplaatsen

Elke dag van de week

Voor alleen reizende jongeren zonder begeleiding hanteren wij een aparte borgsom te voldoen bij aankomst (minimum leeftijd is 18 jaar). Per kampeerplaats bedraagt de borgsom € 150,-. Per bungalow bedraagt de borgsom € 250,-. Alleen reizende jongeren die zich niet als zodanig hebben gemeld bij de reservering worden niet toegelaten op het park. Bij overlast of schade wordt de borgsom niet gerestitueerd.

Reserveringen zijn niet eerder van kracht dan na ontvangst van de helft der totale huursom.

  • Reserveringskosten per boeking € 9,75
  • Huisdier per nacht € 4,00
  • Voorkeurskosten per boeking  € 12,50
  • Wijzigingskosten reservering € 10,00
  • Schoonmaakkosten (alleen bij bungalows) per boeking € 50,00

Betaling niet eerder dan dat u van Het Eibernest bericht heeft gehad met het verzoek om 50% van de huursom  te betalen. Reserveringen zijn niet eerder van kracht dan na ontvangst van 50% van de totale huursom. Ongeveer 4 weken voor de aankomst dient u zelf de 2de helft van de huursom te voldoen via de bank  onder vermelding van uw boekings- en / of uw factuurnummer.