Recreatie activiteiten

Het recreatieteam staat alle dagen voor u klaar in alle schoolvakanties. Ze stellen per week het programma af op de verschillende doelgroepen en de weersomstandigheden.

Ze staan alweer te popelen, dus kom maar op!

In de ochtend

Voor de allerkleinsten is er 's morgens de kidsclub (juli. en aug.). Er wordt gefietst, gepuzzeld, gezongen, gedanst, gekleurd en gespeeld, dit alles onder het genot van een glaasje limonade.

In de middag

De wat oudere jeugd komt 's middags aan bod. Elke dag weer andere activiteiten dus voor elk wat wils. Soms  zijn er aan de recreatieve activiteiten geen leeftijden verbonden en heeft u een gezellige actieve middag met het hele gezin.

Fietstocht, douanespel, superkids, hindernisslagbal, straattekenen, midgetgolfwedstrijd, fotospeurtocht, voetbalwedstrijd, zeskamp, volleybal, bosspelen, levend ganzenbord, schminken, knutselen, kanoën, klootschieten, zwembadspelen, textiel verven, ren- tik- en balspelen, vossenjacht, picknicktocht, kompasloop, zeepbaan glijden en nog veel meer.

In de avond

De avonden staan voor de oudere jeugd en volwassenen borg voor veel vakantieplezier. Bingo, disco, biljartwedstrijd, avond bosspelen, csi, knock-out show, dartswedstrijd, sjoelwedstrijd, zeskamp, dansen, kaarten, pubquiz, spooktocht, eibernest got talent etc.

In het zomervakantie zijn er enkele dagen in de week 's avonds om 18.30 uur de paarden en pony's van de manege, voor een ritje op de camping (tegen betaling).