Menu

Leuk vakantiepark in de Achterhoek

Op zoek naar een gezellig vakantiepark in de Achterhoek? Vier uw vakantie op Capfun het Eibernest in Eibergen! 

 

Vakantiepark in de Achterhoek

Of u nu op zoek bent naar een vakantiepark voor in de zomervakantie of even lekker een weekend weg wilt naar de Achterhoek in de herfst, bij Capfun het Eibernest bent u van harte welkom! 

Geniet van een kampeervakantie in uw eigen tent of caravan op onze ruime kampeerplaatsen of kom met uw camper op onze camperplaatsen verblijven. Op verschillende kampeervelden zijn verschillende speeltoestellen en u heeft de mogelijkheid om uw auto op uw kampeerplaats te parkeren. 

Boek een kampeerplaats

Ontdek de Achterhoek

Wilt u er een dagje op uit? In de Achterhoek is er genoeg te doen! Zo zijn er verschillende musea te vinden in de buurt of kunt u met de kinderen een bezoekje brengen aan een leuk attractiepark. Wist u dat u vanaf ons vakantiepark in de Achterhoek met een paar minuten in Duitsland bent? Ook daar vindt u genoeg mogelijkheden voor een heerlijke dagje uit! Er zijn daarnaast veel leuke dorpjes en steden in de omgeving als Winterswijk, u hoeft zicht niet te vervelen!

Ontdek de omgeving

De hanzesteden van de Acherhoek

De Achterhoek kent ook een aantal Hanzesteden. Dit zijn steden die vroeger belangrijk waren voor de handel, en hierdoor een hele rijke en oude geschiedenis hebben. Deze steden kunt u vaak al herkennen aan de oude architectuur in het centrum van de stad. De Achterhoekse Hanzesteden zijn Zutphen en Doesburg. Doesburg is een echte mosterdstad, emt de bekende Doesburgse mosterd. Zutphen is bekend om zijn vele torens. De stad wordt dan ook niet verrassend torenstad Zutphen genoemd. 

Hofjes en een prachtige skyline

We noemden Zutphen net al een torenstad, en die torens zorgen er voor dat Zutphen een prachtige skyline heeft. Vanaf de IJssel heeft u een prachtig aanzicht op de stad. Ook kent de stad heel veel gezellige hofjes. Kunt u ze allemaal vinden?

Vakantiepark Achterhoek

Bungalow huren in de Achterhoek

Wanneer u geen eigen kampeermiddelen heeft of graag een weekendje weg wilt, is een bungalow een ideale oplossing. U heeft dan een vakantiehuisje bij het bos in een prachtige omgeving.

Op Capfun het Eibernest staan 33 ruime bungalows in een bosrijke omgeving. De bungalows zijn voor maximaal 6 personen en hebben alle voorzieningen bij de hand. Kom genieten van een heerlijk weekendje weg of een langere vakantie in de Achterhoek op ons vakantiepark! 

Boek een accommodatie