Menu

Vakantiepark met zwembad

Vakantie vieren op een vakantiepark met zwembad? Kom naar Het Eibernest in Eibergen!

Vakantiepark in de Achterhoek

Het Eibernest is een gezellig en leuk vakantiepark in de Achterhoek. Het vakantiepark heeft verschillende faciliteiten om uw vakantie helemaal compleet te maken. Zo kunt u een hapje of drankje komen doen in ons restaurant, is er WiFi aanwezig op het gehele park en zijn er verschillende speel- en sportfaciliteiten zoals een speeltuin, een volleybalveld en een luchtkussen.

Komt u tijdens een schoolvakantie naar ons vakantiepark nabij Winterswijk? Dan is er een enthousiast animatieteam die allerlei leuke en creatieve activiteiten ondernemen!

Vakantiepark met zwembadVakantiepark met zwembad

Vakantiepark met zwembad

Tijdens een vakantie met het hele gezin is waterpret natuurlijk ook erg belangrijk. Bij Het Eibernest hebben wij dan ook twee zwembad die zorgen voor veel plezier voor jong en oud. Neem een duik in de verwarmde zwembaden en kom echt tot rust op de ligbedden terwijl de kinderen spelen in de waterspeeltuin. Wilt u een vakantie boeken op een vakantiepark met zwembad? Kom naar Het Eibernest!

Nu boeken

Kamperen op Het Eibernest

Kamperen in Gelderland? Op Vakantiepark Het Eibernest vindt u ruime kampeerplaatsen met een oppervlakte van 100m² verdeeld over verschillende velden. Komt u met kinderen of kleinkinderen kamperen op ons vakantiepark? Op verschillende kampeervelden staan speeltoestellen en zandbakken, leuk voor de kleinsten! Ook met uw camper bent u van harte welkom op ons vakantiepark met zwembad. Wij hebben namelijk speciale camperplaatsen met eigen watertappunt, ideaal voor een campervakantie in de Achterhoek!

Kampeerplaats boeken

Wilt u een heel seizoen of het hele jaar genieten van ons vakantiepark met zwembad? Boek dan een seizoen- of jaarplaats. Dan kunt u komen en gaan wanneer dat voor u uitkomt.

Meer informatie

Vakantiepark met zwembad

Een bungalow huren

Wilt u liever een bungalow huren? Op ons vakantiepark staan twee verschillende typen bungalows. De in totaal 33 bungalows staan in een bosrijke omgeving en bieden ruimte voor 6 personen. 

Bungalow type A

Bungalow type B

  • Te koop
  • Ruime stacaravans met jaarplaats!