Menu

Vakantiepark met zwembad

Vakantie vieren op een vakantiepark met zwembad? Kom naar Capfun het Eibernest in Eibergen!

Vakantiepark in de Achterhoek

Capfun het Eibernest is een gezellig en leuk vakantiepark in de Achterhoek. Het vakantiepark heeft verschillende faciliteiten om uw vakantie helemaal compleet te maken. Zo kunt u een hapje of drankje komen doen in ons restaurant, is er WiFi aanwezig op het gehele park en zijn er verschillende speel- en sportfaciliteiten zoals een speeltuin, een volleybalveld en een luchtkussen.

Komt u tijdens een schoolvakantie naar ons vakantiepark nabij Winterswijk? Dan is er een enthousiast animatieteam die allerlei leuke en creatieve activiteiten ondernemen!

Vakantiepark met zwembadVakantiepark met zwembad

Vakantiepark met zwembad

Tijdens een vakantie met het hele gezin is waterpret natuurlijk ook erg belangrijk. Bij Capfun het Eibernest hebben wij dan ook twee zwembad die zorgen voor veel plezier voor jong en oud. Neem een duik in de verwarmde zwembaden en kom echt tot rust op de ligbedden terwijl de kinderen spelen in de waterspeeltuin. Wilt u een vakantie boeken op een vakantiepark met zwembad? Kom naar Capfun het Eibernest!

Nu boeken

Kamperen op Capfun het Eibernest

Kamperen in Gelderland? Op Capfun het Eibernest vindt u ruime kampeerplaatsen met een oppervlakte van 100m² verdeeld over verschillende velden. Komt u met kinderen of kleinkinderen kamperen op ons vakantiepark? Op verschillende kampeervelden staan speeltoestellen en zandbakken, leuk voor de kleinsten! 

Kampeerplaats boeken

Vakantiepark met zwembad

Een bungalow huren

Wilt u liever een bungalow huren? Op ons vakantiepark staan twee verschillende typen bungalows. De in totaal 33 bungalows staan in een bosrijke omgeving en bieden ruimte voor 6 personen. 

Bungalow Comfort TV 6 personen

Bungalow TV 6 personen